Вся увага - регіональним проблемамІ. Каленюк: Партійні блоки рано чи пізно заходять у глухий кутЯкщо люди розуміють один одного, то мовної проблеми немає
ГоловнаГлавная
Регiональнi організацiї

Пошук

Теги

Форум

Володимир Семиноженко: Православ'я – потужна цивілізаційна платформа

Прес-служба

2010-07-29 21:22:50
«Візит Патріарха Кирила до України став серйозним приводом задуматися про моральні засади сучасної державності, суспільства і економічного розвитку», - вважає глава «Українського форуму», академік НАНУ Володимир Семиноженко.

Читати повністю
Sonnetos

2010-07-29 21:22:50
вопрос историкам
Многоли существует процветающих государств на планете Земля, успех и благосостояние которых являются заслугой православной церкви?
Олександр Васильович Трушніц

2010-07-29 21:24:30
Re: вопрос историкам
Sonnetos wrote:
Многоли существует процветающих государств на планете Земля, успех и благосостояние которых являются заслугой православной церкви?

я б розширив маштаб питання - церкви взагалі допомагають державі?
Влад Пистрый

2010-07-29 21:30:22
Государство и церковь
Не секрет, что целостность, вы том числе и религиозная, увеличивает шансы на успех в деле государствостроения. Примеров мнржество, самый яркий - католический мир.

Но есть и примеры успешных государств, так и не поставившим ни на одну религию из всех существующих у них на територии. Тут проилюстрировать можно с помощью примера Японии.

Додати повідомлення

Вам необхідно зареєструватися або авторизуватися для того щоб створювати нові повідомлення.

Опитування

Для того, щоб ефективно працювати, влада має підтримувати постійний діалог із суспільством. Якою, на Ваш погляд, є оптимальна форма такого діалогу?

Результати опитувань

Персональний кабінет

Пряма мова

Карта нової україни

Вiдео

Останні обговорення